Followers

8 Apr 2011

Konpius Kejap....

Hmm...lame dh aku x update blog nie kn...juz blogwalking jerr...xtau nk cite ape...hehehe...gambar plak smue dlm camera,camera plak dok kt rmh...huhuhu...mule2 beli slalu dok dlm h/bag...now dok la kt rmh b'sendirian...siannn...kehkehkeh...so,xde gmbr la ek....

Td ms bukak personal fail aku,t'tgk salinan srt beranak nopal...tbe2 mate aku t'paku kt ruangan bwh iaitu kt maklumat ibu...kt bahagian keturunan...hihihi...kt situ t'tera keturunan : INDONESIA...nape indonesia???sbb ayh aku asal sane...mak aku je asal sini...(^_^)...bkn aku br prasan,dh lame dh...

Cume yg jd p'soalan aku skrg nie...perlu ke aku tukar ek???sbb ape aku nk tukar???sbb aku pnh dgr mase aku skolah lg bnde nie effect kt ank2 la...mcm ssh nk dpt biasiswa ke,pnjmn ke or lain2...tp kn,adik aku 2-2 dpt biasiswa persekutuan,even aku pn dpt biasiswa Yayasan Pahang,adik aku dpt msk IPTA,dpt bantuan itu ini...so,korang rase relate x bnde nie????

Org kate...(org kate lg...),actually ank nie 'kuat' dgn ayh,mksd aku mcm husband aku kn warganegara/melayu so,xde ape2 la even aku b'keturunan Indonesia...hahaha...lawak plak time type nie...Husband aku pnh ckp,org JPN kate leh tukar if aku nk tukar tp kene buat akuan sumpah ke ape nth,2thn lps husband aku bgtau,ms die bwk blk srt beranak nopal nie...

Tapi kn,aku pk blk if aku tukar,s'olah-olah aku menidakkan plak keturunan aku tue...aku bkn menidakkan tp tkt effect kt ank2 aku jerrr...yela,klu aku nie sah2 kaye,xperlu la scholarship smue tue...hahaha...smpt lg tue...ayah aku now b'taraf 'penduduk tetap' sbb dh lame dh duk M'sia nie...mak aku suh tukar jd w/negara die xnk...myb die sayang kt negara die kn...hukhukhuk...sebak plak...

Nthla....aku rase mcm xde effect sbb yg tu just KETURUNAN bukan TARAF KEWARGANEGARAAN...b'beza 2 bnde nie...korang rase???gambo srt beranak xdela ek...aku try nk scan td tp leh lupe plak cmne nk buat...pdhal aku penah buat sblm nie...huhuhu...nntla ek,klu aku b'jaye aku upload...

Tq for reading!!!!(^_^)



2 comments:

  1. org rase x de effect la nor..sebab nor warganegara m'sia.. ooo..ade keturunan indon yer?? same la kite nor...(^__^)

    ReplyDelete
  2. mama dhia:

    tu la,hehehe...hopefully xde ape2 la...eh,same ek??mama dhia belah sape?

    ReplyDelete

© Templates reserved for : A Part Of My Life | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™