Followers

4 Jul 2013

Sebulan Sudah....

Alhamdulillah...dah sebulan di tempat baru...
Kerja pun dah boleh 'catch-up' slowly...sometimes rase seronok dgn keje skrg, sometimes hurmmm...i miss my old job....hahaha...sengallll!!!!

Biasela hormon manusia mcm aku nie....
So, dlm tempoh sebulan nie okla kot...paling aku neves nk buat report psl kewangan la...memang la print kt system je tapi as I told you before aku dgn nombor2 ni alah skit...berpinau mate tgk nombor halus2 tue...kih3x...

Dengan public pn dh bleh jawab skit2 soklan dieorg, even sometimes kene tanye gak kerani kaunter... keje baru nie totally different dgn keje lame...tapi ape pun ini salah satu cabaran dalam kerjaya aku, insyaallah...bleh hadap punye...hehehe... mule2 jejak kaki kt opis nie aku memang zero, perasaan b'campur-baur tapi once dah bergelumang dengan kerja tu, insyaallah mesti boleh buat.. Bukan la nak kate aku dh terer, aku still refer note2 yg ade, still lg b'tnye...smue tu langkah2 pembelajaran...lagipun baru sebulan kot...(^_^)

Macam bnyk bende nak cite tapi setakat nie la dulu...nanti lain kali aku cite lg ye... Lagipun cite psl keje aku mesti korang boring punye...hehehe....

* As usual this is auto-publish entry *
(^_^)

10 comments:

  1. selamat kerja di tempat baru.mula2 mmg mcm tu nnt lama2 ok la kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tq sis...insyaallah...harap2 mcm tu la...

      Delete
  2. Memula memang rasa tak selesa tapi dah sebulan ni oklah sikit kan.
    Bila dah pernah merasai suasana kerja taklah bimbang sebab pengalaman lama sikit-sebanyak membantu juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...tu la Kakzie...ble makin lame alhamdulillah...dh rase selesa skit...

      Delete
  3. Aslkm,

    Kejap je dah sebulan kan...ape2 pun selamat bekerja ditempat baru dgn suasana baru & kawan2 baru...jangan lupe kawan lame yg selalu dok terserempak kat toilet ni..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm...

      tak lupe pn...he2x...

      Delete
  4. Salam Nor....

    rajin2 update blog tau...n letak sekali pic Naufal n Nadhim
    Salam rindu buat Naufal n Nadhim jugak....


    dari mak Safiyya ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm...

      huhuhu...insyaallah...klu angin rajin dtg, b'update la blog nie...bdk2 nie skrg ssh nk ambik gambo...malu...

      Delete
  5. baru sebulan dah boleh buat, ok la tu..
    tak lame lg pandai ler..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...dh bleh la skit2... :)

      Delete

© Templates reserved for : A Part Of My Life | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™