Followers

14 Sep 2011

Dinner With Paiza

Dinner with paiza??? Bende ape paiza tue??? Hehehe...

Paiza = Pizza in nopal language...
tapi ble aku btlkan blk, die bleh la sebut pizza tue...(^_^)

Mule2 igt nak try yg PHD tue...tapi ble kol asik waiting je...masih sibuk la, akan dilayan sebentar lagi la...last2 aku kol Domino's...tak payah nak tggu lame2...trs b'jwb then settel order aku...tggu 30 minit je pastu sampai la kt rmh...tapi mlm td lambat skit, aku bajet dlm 10.10 mlm tp 10.15 mlm tak sampai lg...trs aku kol balik...pastu 10.20 mlm, bdk pizza tue sampai, bagi salam then die ckp kt aku 'maaf puan pizza lambat', aku pn ckp blk 'haa...tu la' tapi xdela nak marah2 ke ape kan...kadang2 rmh aku tu ssh skit org nak cari...even driver teksi pn ckp bende yg same...(^_^)

Sbb lambat dptla free kupon utk free regular pizza next order...expired on November 2011 klu xsilap aku...nopal dh demand skrg nie...xnk share dh dgn aku or ayah die...siap ckp 'nak pizza besar'...die nk slice yg lain, xnk mkn yg aku or ayh die mkn...so, mlm td hbs 1 slice die mkn...sronok aku tgk die mkn...pastu asik ckp 'sedapnye2x'...(^_^)

Aku n ayah nopal mkn 2 slice sorang, 1 slice nopal n ade baki 1 slice lg aku bwk spare p taska, kot2 la die mntk kan...tp td trs die ckp nk 'roti canai', so belikan je la tp mkn xhbs pn...pastu aku ambk banana kaya, saje nk try sbb before nie aku ambk cinnastick bread...bg aku sedap la...tekak aku ye...mlm td mmg aku mls btl nak msk, tnye ayah nopal lapar ke x, die ckp kenyang...lgla aku xnk msk tp msk kul 9 perut mntk diisi, ayah nopal pn buat2 tnye 'tak lapar ke'...klu die tnye mcm tue maknenye die lapar la tue...he3x...aku pn ape lg, delivery je la...die pn ok, xde plak request nk nasik ke ape....sonang keje den....(^_^)...dasar pemalas....

Org Domino's call aku blk tnye pukul brp pizza sampai, dpt ke x kupon...aku jwb je la, sampai kul 10.20 mlm and aku dpt kupon tue, dieorg mntk maaf...aku ok je...klu xsampai langsung tue yg aku bengang...he3x...gambo xde ek...mmg aku mls nk ambk2 gambo skrg nie...mls nk transfer, smue lah...(^_^)

2 comments:

  1. wah, dinner paiza eh.. yummy2!!

    PHD tu mmg leceh cikit kalau call.. zana selalu take away jer..

    ReplyDelete
  2. zana:tu la psl...saje je nk ubah selera,last2 Domino's jgk...nk take away,lewat sgt dh..husband klu dh naik rmh,mls nk turun dh...=)

    ReplyDelete

© Templates reserved for : A Part Of My Life | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™