Followers

30 Sep 2011

Hari-Hari Mau....

Pic pinjam en.google punye!!!

Sekarang, rase macam hari-hari nak naik teksi...sebab rase tak larat dh nak dukung my hero time nak naik bus...hu3x...cost dari opis ke rumah lebih kurang RM10...korang tolong kire utk aku costing utk sebulan bleh???he3x...belum campur emergency kes mcm blk rmh ambk susu, barang t'tinggal, g klinik etc...

Tinggal lebih kurang sebulan lagi before aku deliver...ok kot klu naik teksi hari2 kannn...ha3x...my hero ok jerr...lg suke....

** hebak mung naik teksi hari2...keh3x...(^_^)

5 comments:

  1. RM10??mahal ek..padahal bukan jauh sangat pun..ishh..ishh..ish..

    ReplyDelete
  2. mama dhia:tu la...sbb bnyk traffic light,so bhnt lame then meter ttp jln..klu ikt dkt je...

    ReplyDelete
  3. keadaan x mengizinkan so xkisah la naik teksi kan.. lagipun bukan selalu.. masa tgh sarat ni ok jer naik teksi.. selesa pun selesa kan..

    ReplyDelete
  4. nor,

    bukan takat nopal suka teksi..
    fiqah pun sama..
    jumaat tu nak ikut nopal naik teksi..
    sabar kan ajerrr......huhu

    ReplyDelete
  5. zana:he3x...tu la psl...dulu gagah jgk la nk dukung naufal lintas jln n time nk naik bus,skrg nie xbrp nk larat dh...

    tu la,mmg b4 b'salin nie naik tksi la,psl duit tu pjm mate je laa...he3x..

    kak N:tu la psl...riso fikah ngamuk2 je...he3x...

    ReplyDelete

© Templates reserved for : A Part Of My Life | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™