Followers

14 Sep 2011

.: Kisah Puting :.

Salam and Selamat Pagi....

Alhamdulillah...msh diberi kekuatan utk trs m'harungi hari2 yang bakal mendatang...he3x...mukadimah tak ingat...(^_^)...Arini lmbt bnyk htr nopal p taska sbbnye tbe2 die cari kete 'fern'...aku pn xtau kete fern tu kete ape...kluar msk blk, nak itu, nak ini...aishhh...sabo je la...tapi aku dh start high volume dh...cume tak start kluarkan 'ketam' je lg td...

Ok2, tu pemula bicara jer...he3x...yg sbnrnye aku nak cite pasal puting botol susu nopal tue...actually aku baru tukar puting tue sbb yg lame dh hbs t'belah...ank aku nie hisap sambil gigit2 puting tue...adoiii...ganas2x...so, ble tukar yg baru, ms 1st time tue die tgk dulu, pastu br msk dlm mulut, then kluarkan blk trs bg aku n ckp 'xnk'...aku dh agak dh....

Penah jd ms die dok kt tmpt baby, aku spare puting lame n psn kt pengasuh klu die xnk puting baru bg puting lame n time nk ambk tnye kt pengasuh, pengasuh kate die gune je...t'pakse la tue...ha3x...smlm pn same gak, aku spare gak puting lame tue n psn bnde yg same gak kt cikgu die n pg td aku br tnye n cikgu die ckp minum je susu...smlm ms blk tue die mntk susu, aku bg, die hisap skjp pastu bg aku blk...

Tapi yang buat aku sedih, sayu, terkilan mlm td la...before nk tdo, die mntk susu, aku buatkan...ble msk mulut trs nopal kluarkan blk n trs xnk minum...tp die ttp mntk susu ble bg xnk minum sbb die tgk puting tue...aku tukar susu dlm botol bese tp tgk ssh plak die nk minum...aku tau die dahaga tp tahan sbb puting tue...last skali time die btl2 nk tdo, die mntk susu then hisap skjp2 je...tp xpela, atleast die minum jgk dr xminum langsung kan...dlm kul 3, die mntk susu...alhamdulillah...kali nie aku buat, hbs die minum...baru la tenang skit hati aku...

Silap aku jgk, bagi die pakai lame2 puting tue...pttnye kejap2 je then tukar baru...sbb puting lama tu dh lembut, puting baru plak keras, mmg la die xnak...hopefully arini die dh ok la...

** Agak2 puting jenama 'Doctor Baby' ade jual lg tak ek???Aku adik beradik pakai puting brand tue je mase kecik2...(^_^)

No comments:

Post a Comment

© Templates reserved for : A Part Of My Life | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™